Ігор Терехов нагородив військовослужбовців ЗСУ

10.12.2022 14:00   -
Новини Харкова: Ігор Терехов нагородив військовослужбовців ЗСУ

Прийом з нагоди Дня Збройних Сил України відбувся вчора, 9 грудня, у місті Харкові. Повідомляють Харьковские известия.

З професійним святом, яке відзначалося нещодавно, військовослужбовців привітав Харківський міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що тільки завдяки захисникам Харків та Україна мають можливість жити і працювати.

З першого дня війни ви боронили нашу землю, ви боронили наше славетне місто-герой Харків. І тільки завдяки вам наше місто носить це почесне звання. Дуже важко, але ми витримаємо. Ми обов’язково переможемо, бо з такими воїнами неможливо не перемогти. Ви щодня здійснюєте подвиг. Низький вам уклін за те, що ви робите, – звернувся до захисників мер.

З нагоди Дня Збройних Сил України Ігор Терехов вручив військовослужбовцям нагороди. Своєю чергою командир 227-го окремого батальйону 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Олег Черкашин подарував меру Харкова клинок, виготовлений з броні підбитого в Україні ворожого танка.

Ми сьогодні вручаємо цей подарунок сталевому меру залізобетонного міста. Цей клинок викуваний з двигуна танка Т-90М «Прорив», який був знищений, – єдиний такий танк, знищений в Україні. І от з нього зробили цей клинок, який ми передаємо нашому меру, – зазначив Олег Черкашин.

Давіться також наш відеорепортаж іх цієї події.