Громадам Харківської області передали понад 13 тонн продуктів

20.02.2023 16:27   -
Громадам Харківщини передали понад 13 тонн продуктів - ХОВА

Впродовж минулого тижня, з 13 по 17 лютого, десять громад Харківщини отримали 13 тонн продуктів харчування. Про це повідомляють Харьковские известия.

Обласний гуманітарний штаб доправив гуманітарну допомогу у Зачепилівську, Старосалтівську, Балаклійську, Чкаловську, Біляївську, Пісочинську, Солоницівську, Куп’янську, Краснокутську та Шевченківську громади.

Ще 5 тонн дитячих гігієнічних засобів і харчування, а також одягу відправили жителям Циркунівської громади. Крім того, у Малоданилівську, Первомайську, Золочівську, Малинівську, Кегичівську та Оскільску громади передали 6000 продовольчих наборів.

До психоневрологічних інтернатів області та Навчально-наукового медичного центру «Університетська клініка» доставили 6 електрогенераторів. Також інтернатним закладам передали від ООН 2800 комплектів постільної білизни, 150 ковдр, 120 подушок та 50 матраців.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Нагадаємо, що при Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.

ОСТАННІ НОВИНИ