Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 4 вересня

04.09.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 4 вересня

У понеділок, 4 вересня, Венера ще раз змусить багатьох повернутися до давніх романтичних історій, мабуть, для того, щоб остаточно поставити крапку та зачинити двері в минуле. Докладніше читайте в матеріалі Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви зараз сильно напружені, необхідно зупинитися і не доводити себе і свою психіку до краю — найкраще зайнятися чимось таким, що вас не дратує. Наприклад, спробуйте спілкування з тваринами. Вже завтра ситуація покращиться.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Сьогодні – втім, як і будь-якого іншого дня – представникам вашого знака важливо пам’ятати про те, що свобода поведінки теж має свої рамки – вона має закінчуватися там, де починається свобода інших людей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Нинішній день бажано провести без метушні та поспіху: метання з боку в бік, в результаті яких ви хапатиметеся за різні справи, не доводячи жодного з них до кінця, виснажать вас, але результату не дадуть.

Рак (22 червня – 23 липня)

Найголовніше для вас сьогодні – скинути напруженість, що накопичилася, поки вона не позначилася на вашому психічному здоров’ї: за першої можливості варто виїхати на природу – помедитувати і розслабитися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У першій половині дня у вас може статися напад дратівливості: він буде зумовлений не лише вашим непростим характером, який сьогодні проявиться, але й негативним впливом Місяця.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пристрасті, які можуть вирувати сьогодні у вашій душі, необхідно заспокоїти, вигадавши собі захопливу справу: можна, наприклад, зробити генеральне прибирання або сплести наволочку для диванної подушки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перш ніж кинутися в бій, захищаючи людину, яка здасться вам несправедливо скривдженою, оцініть її справжні наміри: можливо, ви маєте справу з шахраєм, який просто використовує вас.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви, мабуть, представники єдиного знака зодіаку, якому варто відмовитися від занять спортом – замість отримання енергії ви можете отримати небажану травму, тож проведіть день у спокої.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Для вас нинішній день може стати надзвичайно вдалим: намагайтеся не прогаяти шанс покращити своє становище у професійному – чи особистому – житті.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ухвалюючи важливе рішення в будь-якій сфері життя, намагайтеся не вагатися, і тим більше не кидатися з боку в бік, лише в такому разі вам вдасться не помилитися і зробити правильний крок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Підписуючи важливий договір або серйозний контракт, уважно читайте його зміст, особливо текст, надрукований дрібним шрифтом – згодом саме там на вас може чекати неприємний сюрприз.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Незважаючи на складні енергії дня, вас від самого ранку супроводжуватиме гарний настрій – головне, намагатися зберегти його до самого вечора, для чого підходять будь-які – звісно, гарні – засоби.

ОСТАННІ НОВИНИ