Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 6 листопада

06.11.2022 08:30   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 06.11.2022

День, коли всесвіт запитає у людини, як вона жила останнім часом, і або заохотить її, або, навпаки, примусить виправляти свої помилки. Час також максимально сприятливий для творчих справ. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Ставлячи перед собою життєві цілі – як на наступний тиждень, так і на більш тривалу перспективу – подумайте про те, чи потрібні вони вам насправді, чи ви йдете на поводі в реклами і громадської думки.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною, навіть якщо ви вважаєте, що накопичилися проблеми, які вимагають негайного вирішення: сьогодні ви однаково ні про що не домовитеся, а от посваритися можете цілком.

БЛИЗНЯТА

Не давайте колишнім образам “підняти” голову і зіпсувати вам вихідний день: намагайтеся абстрагуватися від поганого і зосередитися на хорошому, якого навколо вас достатньо – треба лише озирнутися.

РАК

Спогади, які сьогодні час від часу приходитимуть до вас, потрібні для того, щоб зробити важливі висновки з колишніх подій і – особливо! – з вашої поведінки в ті часи.

ЛЕВ

Згадайте про людей, з якими давно не спілкувалися, і зателефонуйте або напишіть їм: за час, протягом якого ви не розмовляли, накопичилося багато новин, які вони мають розповісти вам, а ви їм.

ДIВА

Події сьогоднішнього дня є прямим продовженням і наслідком подій, що відбувалися певний час тому: якщо ви подбаєте про те, щоб подумати, то, мабуть, згадаєте і зрозумієте, що до них призвело.

ТЕРЕЗИ

Незважаючи на те, що на календарі вихідний, від порожніх розмов і безглуздого проведення часу краще відмовитися: ви лише намарно витратите час і сили і не встигнете відпочити.

СКОРПIОН

Поставивши сьогодні правильну – професійну чи життєву – мету, ви вже завтра відчуєте приплив сил, які допоможуть вам її досягти, тож ретельно обмірковуйте свої найближчі кроки.

СТРIЛЕЦЬ

Зустріч із людиною з минулого може відкрити перед вами нову життєву сторінку – важливо поставитися до давнього знайомого без упередження, адже за час, що минув, він цілком міг змінитися на краще.

КОЗОРIГ

Скинути тягар минулого, який останнім часом тисне вам на плечі, можна, лише перемістивши фокус своєї уваги на майбутнє: займіться тим, що ви так рідко робите – помрійте, і все налагодиться.

ВОДОЛIЙ

Будьте готові до того, що сьогодні вам доведеться блискавично приймати важливе рішення: на те, щоб ретельно зважити всі доводи за і проти, не буде часу, тому довіртеся інтуїції.

РИБИ

День сприятливий для занять творчістю, про яку ви раніше лише мріяли: взявши до рук перо чи пензлик, ви самі здивуєтеся навичкам, які у вас є – можливо, в минулому житті ви були письменником чи художником.