Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 30 жовтня

30.10.2022 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 30.10.2022

Особливо вдало складуться справи у тих, хто навчається чи вчить інших – вчителів та викладачів, а також письменників та журналістів. У пошуках відповіді на важливе запитання необхідно звернутися до інтуїції. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Вирішивши зробити комусь зауваження, не підвищуйте тон і утримайтеся від образ, інакше наживете ворога на рівному місці, а ще краще взагалі промовчати.

ТЕЛЕЦЬ

Відмовтеся від зайвої самовпевненості – люди, які вас оточують, можуть вважати це за бажання покомандувати ними, а, отже, вони будуть йти наперекір, і ви не досягнете від них того, чого хочете.

БЛИЗНЯТА

Навіть якщо сьогодні вам із якоїсь причини необхідно попрацювати, не поспішайте пірнати у справи з головою – згадайте, що сьогодні вихідний, зробіть лише перші кроки, а основне навантаження перенесіть на завтра.

РАК

Якщо у взаєминах із близькою людиною накопичилися нерозв’язні, на вашу думку, проблеми, саме час обговорити їх, а не заганяти вглиб – це може призвести до серйозного конфлікту, аж до розставання.

ЛЕВ

Хороший настрій, що супроводжує вас від самого ранку, допоможе вирішити всі питання цього дня – як особисті, так і побутові – головне, не перенапружуватись – сил у вас сьогодні не так багато, як здається.

ДIВА

За необхідності ухвалити важливе життєве рішення, зробіть це саме зараз – зірки зійдуться таким чином, що з кількох варіантів вдасться вибрати єдино правильний.

ТЕРЕЗИ

Ставлячи собі філософське запитання про сенс вашого життя, придивляйтеся і дослухайтеся до того, що відбувається навколо, — відповідь обов’язково прийде, головне, не прогаяти її в потоці інформації, що до вас надходить.

СКОРПIОН

Сьогодні – втім, як і будь-які інші дні – не варто розповідати іншим про плани, які ще не стали реальністю: ви можете наврочити свої наміри, через що вони так і залишаться проєктами.

СТРIЛЕЦЬ

Вирішивши зайнятися справами – насамперед, господарськими – намагайтеся вибрати найголовніші та «вибудувати» їх у чітку лінію, щоб можна було поступово та неквапливо переходити від однієї до іншої.

КОЗОРIГ

Не варто звалювати на себе всю домашню роботу, якої зібралася велика кількість — залиште щось для своїх домашніх: нехай вони займуться господарством, а у вас з’явиться привід їх похвалити.

ВОДОЛIЙ

Сімейні негаразди, ймовірні цього дня, не привід для серйозних конфліктів: найкращий спосіб усунути розбіжності, які бувають у всіх, знайти спільне заняття.

РИБИ

Енергію, недолік якої ви сьогодні відчуєте, можна черпати у спілкуванні з рідними людьми – як літніми родичами, так і маленькими дітьми – та домашніми тваринами.