Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 17 серпня 2022

17.08.2022 08:00   -
Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 17 серпня 2022

Зірки сьогодні рекомендують продовжувати раніше розпочаті справи, можна сісти на дієту. Дуже важливо у дні спадного Місяця виконати старі обіцянки та розрахуватися з боргами. Детальніше прогноз для кожного знаку Зодіаку – у Харьковских известиях.

ОВЕН

Обставини складаються найкращим чином для того, щоб взяти ініціативу до своїх рук і завоювати прихильність давно бажаного партнера. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, офіційні структури.

ТЕЛЕЦЬ

У партнерстві та у шлюбі відбуваються помітні зміни, які підштовхнуть вас до самовдосконалення, духовного зростання. Ви зможете подолати деякі перешкоди та чітко побачити свої перспективи – на батьківщині чи іншій країні.

БЛИЗНЯТА

Якщо ви давно працювали над проєктами, то, нарешті, зможете їх закінчити. Тиждень підходить для відповідальних виступів, серйозних кроків у бізнесі, пошуку співпраці із зарубіжними партнерами. Будьте готові до несподіваного повороту подій.

РАК

Зростає життєва енергія, опір різним захворюванням і це супроводжується піднесенням духу, відчуттям бадьорості та фізичної сили. Період сприятливий для любовних стосунків.

ЛЕВ

Поточний стан справ допомагає зробити гарну закладку на кілька місяців уперед, розширити можливості у професійній сфері. Корисні далекі мандрівки, спілкування з іноземцями, рекламні заходи.

ДІВА

Настав час висловити те, що накипіло, та обговорити з партнерами шляхи виходу зі складних ситуацій. Зараз ваша сила у партнерстві, у співпраці з іншими людьми, тому розширюйте коло знайомств, беріть участь у різноманітних заходах.

ТЕРЕЗИ

Невеликий відпочинок допоможе розпочати діяти, повернути інтерес до роботи та надихнутися на нові ідеї. Ви отримаєте задоволення від романтичних зустрічей, спільних поїздок із коханою людиною чи членами сім’ї.

СКОРПІОН

День запам’ятається надовго цікавими подіями та несподіваними зустрічами, зокрема й неприємними. Саме час подумати про фінансову безпеку, підстрахуватися, тобто створити запасний план та грошовий резерв.

СТРІЛЕЦЬ

Всесвіт підносить вам безліч приємних сюрпризів, переважно позитивного характеру. Стан здоров’я значно покращиться, ви відчуєте бадьорість духу, підвищення фізичної енергії, піднесення настрою та приплив життєвих сил.

КОЗОРІГ

Деякі складнощі в особистому житті виникають через увагу сторонніх людей. Гарний час для розвитку стосунків, їхнього переходу на більш серйозний рівень. Якщо ви давно планували переїзд, перехід на нову роботу чи професійну переорієнтацію, саме час це реалізувати.

ВОДОЛІЙ

Ви раптом стаєте знову потрібним усім 24 години на добу, ваша популярність у представників протилежної статі значно зростає. Давні неприємності, які довго змушували вас хвилюватися, зникають без сліду.

РИБИ

Будьте обережні, уникайте ризику та екстремальних ситуацій. Намагайтеся менше бувати у галасливих компаніях, у натовпі. Зараз ви ефективні там, де є можливість займатися самостійною роботою, виявляти свою індивідуальність.