ХНАТОБ/СхідОпера спростовує фейкові повідомлення щодо виступу російського гурту “Воровайки” на сцені театру

05.12.2019 13:37   -
Автор:
В ХНАТОБі повідомили, що адміністрація театру не зв'язана жодними договірними відносинами з організаторами концерту цього колективу. До адміністрації театру дійсно надходила пропозиція щодо аренди Великої зали театру для виступу гурту, однак дирекція відмовила менеджерам в наданні такої можливості. Про це свідчить відсутність квитків в касах театру, на спеціалізованих сайтах і в інших місцях їхньої реалізації (продаж квитків здійснюється лише за наявності договору аренди). Дирекція театру просить ЗМІ перевіряти факти перед публікаціями і не поширювати неправдиву інформацію.
Нагадаємо, інформація з приводу нібито запланованого виступу скандально відомого гурту «Воровайки» на сцені ХНАТОБа ім. М.В. Лисенка вчора активно почала поширюватися в соціальних мережах і в ЗМІ.
Повідомлення про те, що 10 лютого 2020 року у ХНАТОБі планує виступ російський гурт «Воровайки», який відомий українофобською піснею “Х*хли”, були опубліковані на соцсторінках харківських патріотичних організацій.
Представники громадської організації “Світанок” сьогодні занесли звернення до СБУ, щодо заборони в'їзду на територію України російського гурту «Воровайки», які мають намір виступити в Харкові 10 лютого 2020 року у ХНАТОБі, та запевнили, що цей концерт не відбудеться, бо цього не допустить харківська патріотична громада.