Харківський Агрегатний завод отримав унікальне обладнання

14.03.2019 12:11   -
Автор:
Нове обладнання дасть змогу осучаснити виробничий процес, зробити його більш якісним, виготовляти необхідні деталі з точністю у долі мікрона. Високоточні верстати будуть задіяні у виробництві деталей для двигунів бойових машин.
– Нове обладнання універсальне, — розповідає головний інженер філії ДП «Завод імені В.О. Малишева» «Агрегатний завод» Віталій Азацький. — Воно має високу продуктивність і дасть змогу забезпечити виконання ряду важливих операцій. Умовно кажучи, якщо раніше кожна окрема функція виконувалася на декількох верстатах, відтепер працівники матимуть змогу здійснювати всі функції на одному обладнані. Відповідно, це суттєво пришвидшить процес, дасть змогу зекономити час та зменшить кількість помилок.
Крім того, на зміну застарілому обладнанню “Агрегатний завод” отримав координатно-вимірювальну машину. На цьому обладнанні проводиться точне вимірювання деталей, і завдяки технічній обновці агрегатний завод зможе значно покращити точність і якість їх виготовлення.
Щоб працювати на новому обладнанні, необхідно володіти спеціальними навичками та знаннями. Тому для виконання завдань на роботу прийняті фахівці, які вже мають досвід роботи з цифровими високоточними верстатами. Нині вони проходять додаткове навчання і опановують нове устаткування, на якому будуть працювати.
Найближчим часом на ДП “Завод імені В.О. Малишева” очікується чергова партія нового обладнання.