“Харківміськгаз” анонсував тариф на наступний рік

24.10.2019 13:39   -
Автор:
В новому тарифі на заміну лічильників та/ або створення обмінного фонду для споживачів – фізичних осіб передбачено 7,7 млн. гривень на рік. В діючому тарифі така стаття витрат відсутня. Також кошти будуть виділені на безпеку споживачів газу та роботу аварійно-диспетчерської служби.
Натомість вартість послуги залежитиме тільки від обсягу газу спожитого споживачем за попередній рік. Вона сплачуватиметься рівними частинами впродовж року. Споживачі, які використовують більшу частину газу взимку, зможуть знизити навантаження на сімейний бюджет і прогнозувати витрати впродовж року. Це дозволить підвищити безпеку та безперебійність розподілу природного газу. Адже зараз компанія отримує більшу частину коштів в зимовий період, коли реконструкція газопроводів ускладнена.
Після затвердження нового тарифу АТ “Харківміськгаз”, середній платіж за доставку газу для мешканців Харкова складатиме близько 12,80 грн. на місяць. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку поточної роботи мереж, екстрений ремонт газопроводів, модернізацію газорозподільної системи, роботу аварійно-диспетчерської служби, встановлення, заміну, повірку лічильників, сервіси для клієнтів, податки.