Харків’яни з початку року купили понад 4 тисячі нових авто

10.10.2019 13:50   -
Автор:
Сума витрат за 9 місяців в регіоні склала $143 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota, яких зареєстрували 610 авто на суму $22 млн. Також попитом користувалися Renault і Nissan, – повідомляє сайт RST.ua.
Серед компактних авто харків’яни найчастіше купували Fiat 500. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. У F-класі бестселером був Mercedes S-Class. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.
Загалом, січні-вересні цього року українці придбали 61 тис нових автомобілів. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували майже 9,5 тис авто на суму $150 млн. Також попитом користувалися Toyota і Kia. Загальна сума витрат у перші 9 місяців поточного року становила $2 млрд.
Нагадаємо, у січні-вересні минулого року в Харкові та області також зареєстрували понад 4 тис нових автомобілів, але загальна сума тоді складала $132 млн.