"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гвалтівнику провізора загрожує до 15 років позбавлення волі. Справу передано до суду

Як розповів керівник місцевої прокуратури Руслан Скуратович, подія трапилася наприкінці січня цього року. Нетверезий чоловік вчинив сварку з фармацевтом в аптеці. Під приводом надання книги скарг раніше неодноразово судимий зловмисник змусив вийти дівчину до торговельного залу. А потім, скориставшись тим, що в приміщенні нікого не було, затягнув жертву до підсобного приміщення, побив та зґвалтував. Окрім того, ґвалтівник забрав у потерпілої мобільний телефон.
Підозрюваного у зухвалому злочині затримали того ж вечора. Він чинив опір працівнику поліції. Намагаючись втекти, чоловік завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень та відірвав рукав куртки.
Слідством також встановлено, що у серпні минулого року нетверезий зловмисник через раптову сварку біля кіоску побив незнайому жінку.
Чоловікові інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 (зґвалтування, легкі тілесні ушкодження, грабіж, опір працівнику правоохоронного органу, заподіяння легких тілесних ушкоджень правоохоронцю). За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.