Гвалтівнику провізора загрожує до 15 років позбавлення волі. Справу передано до суду

12.03.2019 10:58   -
Автор:
Як розповів керівник місцевої прокуратури Руслан Скуратович, подія трапилася наприкінці січня цього року. Нетверезий чоловік вчинив сварку з фармацевтом в аптеці. Під приводом надання книги скарг раніше неодноразово судимий зловмисник змусив вийти дівчину до торговельного залу. А потім, скориставшись тим, що в приміщенні нікого не було, затягнув жертву до підсобного приміщення, побив та зґвалтував. Окрім того, ґвалтівник забрав у потерпілої мобільний телефон.
Підозрюваного у зухвалому злочині затримали того ж вечора. Він чинив опір працівнику поліції. Намагаючись втекти, чоловік завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень та відірвав рукав куртки.
Слідством також встановлено, що у серпні минулого року нетверезий зловмисник через раптову сварку біля кіоску побив незнайому жінку.
Чоловікові інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 (зґвалтування, легкі тілесні ушкодження, грабіж, опір працівнику правоохоронного органу, заподіяння легких тілесних ушкоджень правоохоронцю). За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.