Головою наглядової ради ПриватБанку обрано Шерон Icкі

31.07.2019 17:59   -
Автор:
Міністр фінансів України Оксана Маркарова привітала новий склад наглядової ради та новообрану голову й нагадала про те, що перед ними стоїть дуже складне та відповідальне завдання: на базі досягнень попередніх років виконати цілі, закладені в політиці власності та стратегії ПриватБанку.
«Відповідно до стратегії розвитку сектора державних банків, яка є політикою власності для державних банків, ПриватБанк повинен бути стабілізований, оздоровлений, розвинений і повернутий на ринок шляхом приватизації до 2022 року. І ця амбітна мета випадає для виконання новому складу наглядової ради. Наше завдання – зробити роботу банку максимально підзвітною нашим власникам – українським платникам податків, а майбутню приватизацію – максимально прозорою й ефективною», – сказала пані міністр.
«Я пишаюся новим складом наглядової ради, їхньою професійністю та досвідом. Ми розуміємо великі виклики, що стоять перед нами, і впевнені, що подолаємо їх. Разом із менеджментом банку ми готові продовжувати подальшу якісну трансформацію установи», – зазначила пані Іскі.
Нагадаємо, 17 липня 2019 року уряд затвердив склад незалежних членів наглядової ради ПриватБанку з претендентів, визначених за результатами конкурсного відбору, відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабміну № 267 від 27.03.2019.