Французький футбольний клуб надіслав солідну гуманітарну допомогу для Харкова

08.07.2022 11:20   -
Новини Харків: Футбольний клуб "Лілль" надав гуманітарну допомогу

Відомий французький футбольний клуб «Лілль» зібрав та відправив до Харкова близько двох тонн гуманітарної допомоги – продуктових наборів, дитячого харчування, речей першої необхідності та засобів особистої гігієни. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Інформація про відправлення гуманітарної допомоги до міста-героя Харкова з’явилася на офіційному сайті чотириразового чемпіона та шестиразового володаря Кубка Франції.

За оцінками ФК «Лілль», гуманітарна допомога розрахована на 25000 осіб – жителів Харкова та області, які постраждали від війни з російським агресором.

Також на сайті клубу повідомляється, що благодійний збір розпочався ще в середині березня, а пожертвування на добру справу зробили вболівальники, гравці, співробітники, спонсори та партнери клубу.

Новини Харків: Футбольний клуб "Лілль" надав гуманітарну допомогу

Вибір ФК «Лілль» надати допомогу та зробити свій вагомий внесок у підтримку харків’ян невипадковий. Місто Лілль, в якому і базується однойменний футбольний клуб, є побратимом Харкова. Між двома містами вже давно налагоджено тісне співробітництво на рівні місцевої влади, а також в економічному, освітньому та спортивному напрямах, у тому числі й після віроломного вторгнення військ рф в Україну.

Нагадаємо, Харків отримав спецавтомобіль від французьких партнерів.