Евакуація мирного населення та отримання гуманітарної допомоги – Харків тримає оборону

03.03.2022 12:37   -
Евакуація та отримання гуманітарної допомоги – Харків

У Харкові військовослужбовці міцно стоять на своїх позиціях. Тим часом російський ворог продовжує вчиняти військові злочини проти цивільного населення Харківщини. По це повідомляють “Харьковские известия”.

За словами голови Харківської обласної воєнної адміністрації Олега Синєгубова, за вчора відбулося сім бомбардувань. Авіабомби влучали на територіях Кулинічівської громади, Чугуївського та Ізюмського районів, а також Білгородського напрямку Харкова.

«Ми повністю тримаємо оборону міста Харкова! Наші військові стоять на своїх позиціях, які постійно укріплюють. Кількість жертв серед мирного населення встановлюється, рятувальники продовжують працювати в посиленому режимі. За вчора евакуйовано 22 тисячі мешканців. Сьогодні шатлами будуть курсувати потяги до Полтави, а далі звідти буде логістичний центр по іншим напрямках», – зазначив Олег Синєгубов.

Також він повідомив, що до Харкова продовжує активно надходити гуманітарна допомога. З сьогоднішнього ранку продукти роздають біля станцій метрополітену та бомбосховищ, а далі – розвозитимуть до житлових кварталів і роздаватимуть на пунктах видачі гуманітарної допомоги мережі «Нової пошти».

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги в мережі «Нова Пошта» в інфографіці.

Раніше ми повідомляли, що Харків отримує гуманітарну допомогу.