Еліна Світоліна закликала перетворити емоції на пожертви й задонатила на дрони для ЗСУ

13.10.2022 12:02   -
Новини Харків: Еліна Світоліна задонатила на дрони для ЗСУ

Найкраща тенісистка в історії України, Почесна громадянка Харкова Еліна Світоліна вкотре закликала продовжувати підтримувати Україну. Про це повідомляє спортивна редакції Харьковских известий.

У своїх соціальних мережах екс-третя ракетка світу зокрема написала:

«За останні дні росія запустила по нашій Батьківщині більше сотні ракет і безпілотників-камікадзе. Київ, Харків, Одеса, Львів, Запоріжжя, Суми, Кривий Ріг, Дніпро… Ворог лютує через власну слабкість на фронті, мститься невинним мирним жителям, людям, які просто йдуть на роботу і ведуть своїх дітей до школи… Хочу наголосити на тому, що жодні ракети, обстріли й атаки не зламають українців. Вони можуть забрати наші будинки і цілі вулиці, але не гідність, мужність і волю до свободи. Ми захистимо Україну. Ми будемо боротися до Перемоги! У ці дуже темні дні нехай ваші емоції перетворяться на пожертви. Підтримайте Україну та зробіть донат на United24», – відзначила титулована українська тенісистка.

Нагадаємо, що Еліна Світоліна є одним із амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24 для збору пожертв на підтримку України з усього світу, створення якої ініціював Президент України Володимир Зеленський.

До речі, після масованого ракетного обстрілу України російськими військами, що стався на початку тижня, Світоліна разом із сотнями тисяч українців долучилася й до великого збору на дрони-камікадзе «RAM II UAV» для знищення російської військової техніки. Цей збір проводив благодійний фонд Сергія Притули. Українська тенісистка опублікувала скриншот про донат у себе в сторіс Інстаграму. Суму пожертви тенісистка приховала. Загалом же в рамках цього збору було зібрано 352 мільйони гривень.

Також раніше ми повідомляли, що в Польщі на благодійному тенісному заході за участю Еліни Світоліної зібрали понад 400 тисяч євро допомоги для України.