Еліна Світоліна провела майстер-клас для українських дітей (фото)

13.02.2023 14:05   -
Новини України: Еліна Світоліна провела майстер-клас для дітей

Титулована українська тенісистка, почесна мешканка Харкова Еліна Світоліна завітала в Україну, аби зустрітися з юними тенісистами. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Майстер-клас для дітей та підлітків від 6 до 18 років Світоліна провела спільно з багаторічним лідером чоловічого українського тенісу Сергієм Стаховським. Сам захід пройшов у місті Вишгород Київської області на базі спортивного комплексу «Sport Villa Grays».

Загалом у майстер-класі взяли участь близько 300 юних і талановитих учасників із 19 областей України. Вони отримали ціни поради від провідних українських тенісистів, змогу зіграти та потренуватися з ними на одному корті й, звичайно, зробити чимало спільних фото та взяти заповітний автограф у зірок вітчизняного та світового тенісу.

«Я вважаю, що у цей складний час дуже важливо створювати такі заходи та емоційно підтримувати майбутнє покоління, давати їм стимул та віру. Ми провели разом неймовірний день, який назавжди залишиться у моєму серці. Як і кожна посмішка та обійми дітей», – зазначила Еліна Світоліна після завершення майстер-класу.

В свою чергу Сергій Стаховський підбиваючи підсумки цього спортивного заходу підкреслив, що навіть у такий надскладний час люди продовжують розвивати спорт в Україні, радіти життю й отримувати новий досвід. Також він подякував захисникам України за можливість бути тут і зараз. До речі, Стаховський й сам знаходиться у лавах ЗСУ практично з самого початку російського вторгнення в Україну.

«Ми хотіли подарувати діткам радість та передати хоча б частину свого досвіду, аби вони могли відчути потенціал своїх сил на шляху до мети. Гадаю, нам це вдалося, адже бачив їх сяючі очі та щиру дитячу радість», – додав також відомий український тенісист.

Крім незабутніх емоцій та нових знань кожен з юних учасників майстер-класу отримав також пам’ятні подарунки, солодощі та сувеніри від Благодійного Фонду Еліни Світоліної та спонсорів цього заходу.

Також нагадаємо, що наприкінці минулої осені Еліна Світоліна та Сергій Стаховський теж разом зробили ще одну добру й корисну справу, перерахувавши 20 тисяч доларів на потреби захисників Харкова.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.