«Допоможемо по-чемпіонськи!». Сьогодні завершується благодійний Аукціон від відомої харківської спортсменки

29.12.2022 09:32   -

Благодійний Аукціон у рамках спільного проекту «Харьковских известий» і провідних спортсменів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» від лідерки паралімпійської збірної України з настільного тенісу Марини Литовченко завершиться сьогодні 29 грудня о 21:00. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Титулована харківська спортсменка, чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 і бронзова призерка Паралімпіади-2016, дворазова переможниця чемпіонатів світу, неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова переможниця і призерка міжнародних змагань та національних чемпіонатів, майстер спорту України міжнародного класу. проводить благодійний Аукціон на свої сторінці в Фейсбуці.

Лотом стали спортивна екіпіровка з Олімпійських та Паралімпійських Ігор-2020 в Токіо та унікальна книга-фотоальбом про Харків. Стартова ціна лота була 2000 гривень, а всім бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під цим постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем Аукціону стане той, чия ставка буде останньою на момент його завершення.

Всі зібрані кошти підуть волонтерам (контактна особа Олексій Халтурін), які активно допомагають ЗСУ і наразі закривають частину нагальних потреб наших військових під Бахмутом Донецької області.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати волонтерів та хоробрих українських воїнів будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

Долучайтесь до доброї справи! Разом ми сила!