«Допоможемо по-чемпіонськи!». Понад 25 тисяч грн з благодійного Аукціону Ірини Ромолданової вже надішли до ЗСУ!

26.09.2022 16:50   -
Новини Харкова: Гроші з благодійного Аукціону Ромолданової надійшли до ЗСУ

Завершився благодійний Аукціон від кращої тхеквондистки України, заслуженого майстра спорту Ірини Ромолданової, який проходив в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!». Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що на благодійний Аукціон чотирьохразова чемпіонка Європи, срібна призерка чемпіонату світу та перших юнацьких Олімпійських Ігор, тріумфаторка літньої Універсіади, переможниця та призерка багатьох міжнародних змагань, неодноразова чемпіонка України з олімпійського тхеквондо проводила на своїй сторінці у Фейсбуці та виставила унікальний лот. Це фірмова чашка з перших юнацьких Олімпійських Ігор у Сінгапурі 2010 року, іграшка-талісман з переможної для нашої спортсменки Всесвітньої літньої Універсіади в Тайбеї 2017 року, рушник з логотипом цих престижних змагань і картка з автографом чемпіонки.

Стартова ціна лота складала 1000 гривень, а всім бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно було залишити свій коментар під цим постом із зазначенням суми-ставки.

Цікаві призи від провідної спортсменки визвали ажіотаж серед шанувальників спорту і, зокрема тхеквондо ВТФ, а переможець Аукціону під ніком Андрій Михайлович викупив лот за 20 тисяч гривень і одразу після закінчення Аукціону надіслав за нього кошти.

Також в рамках благодійного Аукціону був відкритий додатковий рахунок, для тих, в кого було бажання та змога перерахувати на добру справу будь-яку суму. На цьому рахунку небайдужі люди за час, що тривав Аукціон, сумарно зібрали ще 6655 грн. Причому 5 тисяч гривень одним платежем на цей рахунок перекинув один із учасників Аукціону Дмитро Расторгуєв!

Тож загалом з Аукціону та додаткового рахунку було зібрано 26665 грн! Велика подяка всім, хто приймав участь в Аукціоні, донатив на додатковий рахунок, підтримував інформаційно, а також репостами та вподобайками у соціальних меражах.

Всі зібрані кошти планувалося передати одному з підрозділів ЗСУ, в якому нашу Батьківщину захищає та звільняє від окупантів і суддя міжнародної категорії з тхеквондо ВТФ, харків’янин Дмитро Манюхін. І сьогодні Ірина Ромолданова надіслала всю суму зібрану з Аукціону та додаткового рахунку безпосередньо Дмитру Манюхіну! Пізніше ми розповімо на які саме потреби цього підрозділу ЗСУ були витрачені ці кошти.

Загалом в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!» було проведено вже шість благодійних Аукціонів з провідними українськими спортсменами, з яких було зібрано вже майже 65 тисяч гривень! Разом ми дійсно сила!