«Допоможемо по-чемпіонськи!» Переможцем благодійного Аукціону від першої ракетки України з бадмінтону став поляк (фото)

09.07.2022 16:33   -
Завершився благодійний Аукціон від бадмінтоніста Артема Почтарьова

Завершився благодійний Аукціон від провідного бадмінтоніста України Артема Почтарьова, який проходив в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!». Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що бадмінтоном Артем Почтарьов почав займатися у рідному Лисичанську, далі продовжував удосконалювати свою майстерність саме у Харкові під орудою відомого фахівця, заслуженого тренера України Геннадія Махновського і саме на тривалий харківський етап професійної кар’єри припали головні спортивні здобутки Артема.

На благодійний Аукціон багаторічний лідер національної збірної, учасник двох Олімпійських ігор, переможець та призер міжнародних турнірів, в тому числі, етапів Кубку світу та Європи, призер юніорського Євро, неодноразовий чемпіон України з бадмінтону виставив одну з трьох іменних футболок (на вибір переможця Аукціону), в якій Артем перемагав на чемпіонаті України та виступав на Олімпіаді в Токіо. Також переможець Аукціону отримав фото з автографом чемпіона і сюрприз від Федерації бадмінтону України – фірмовий блокнот з логотипом Федерації та сувенірна продукція з чемпіонату Європи з бадмінтону, який минулого року вперше в історії приймала Україна (м. Київ).

Стартова ціна лоту складала 1000 гривень, а всім бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні, що тривав один тиждень, потрібно було залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем мав стати той, чия ставка була останньою на момент завершення Аукціону.
Виграв же лот від першої ракетки України один із шанувальників бадмінтону з Польщі Piotr Ziółkowski , який викупив його за 5 тисяч гривень і вже надіслав цю суму Артему.

Але це ще не все. Крім Аукціону Артем Почтарьов відкрив також спеціальний рахунок, для тих, в кого було бажання та змога перерахувати на потреби харківських волонтерів будь-яку суму, навіть, як зазначав Артем, 5-10 грн. На цьому рахунку небайдужі люди за час, що тривав Аукціон, сумарно зібрали ще 2677 грн.

Всі зібрані кошти з Аукціону та додаткового рахунку (загалом 7677 грн), Артем Почтарьов, як і зазначав раніше, перерахував на допомогу харківським волонтерам, а саме: громадській організації «Спортивний клуб «Адреналін», яка займається допомогою мешканцям Харкова та області, що постраждали від війни з російським агресором, а також підтримкою ЗСУ.

Відзначимо, що спільний благодійний проект «Харьковских Известий» та провідних спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» триває. Тож запрошуємо наших найкращих спортсменів та тренерів, які бажають допомогти місту-герою Харкову, відгукнуться на наш заклик і разом зробити ще одну добру справу заради нашої спільної та такої бажаної Перемоги!

Разом ми сила! Слава Україні!