«Допоможемо по-чемпіонськи!». Олімпійський чемпіон продав «золоті» стріли та нагороди на підтримку захисників Харкова

28.07.2022 15:09   -
Новини Харкова: Олімпійський чемпіон продав нагороди на підтримку захисників

Завершився благодійний Аукціон від титулованого українського спортсмена, олімпійського чемпіона зі стрільби з лука Віктора Рубана, який проходив в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонськи!». Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що на благодійний Аукціон вихованець харківської СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар», чемпіон Олімпіади-2008, бронзовий призер Олімпіади-2004, переможець та призер чемпіонатів світу та Європи, чемпіон Європейських ігор, багаторазовий чемпіон України виставив доволі коштовний для шанувальників спорту лот. Це одразу три стріли з автографом олімпійського чемпіона, якими він стріляв на Олімпійських іграх та кубках світу. Також, крім «золотих» переможних стріл, до лоту додавався приємний сюрприз від Харківської Федерації стрільби з лука та СДЮСШОР «Комунар» – повний набір нагород етапу Кубку України «Стріли Слобожанщини» за 1, 2 та 3 місця!

Стартова ціна лоту складала 2000 гривень, а всім бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні, що тривав один тиждень, потрібно було залишити свій коментар під відповідним постом на сторінці Віктора Рубана в Інстаграмі із зазначенням суми-ставки.

У підсумку володарем унікального лоту став харків’янин Артем Комар, чия ставка була останньої на момент завершення Аукціону. Він викупив лот за 8000 гривень і сьогодні вже надіслав цю суму Віктору Рубану.

Крім цього, в рамках Аукціону був також відкрий спеціальний рахунок, для тих, в кого було бажання та змога перерахувати на потреби харківських волонтерів будь-яку суму. На цьому рахунку небайдужі люди за час, що тривав Аукціон, сумарно зібрали ще 2100 грн.

Тож загалом з Аукціону та додаткового рахунку вдалося зібрати 10100 гривень. Всі зібрані кошти, як і обіцяв відомий український лучник, були передані харківським волонтерам, які допомагають захисникам Харкова в придбанні необхідних речей. Пізніше, ми обов’язково розповімо, на які потреби були витрачені саме ці кошти.

Дякуємо всім, хто брав участь в Аукціоні, надсилав кошти на додатковий рахунок, допомагав своїми лайками та репостами і вітаємо переможця з придбанням унікального лота від славетного чемпіона! Разом, ми, дійсно, сила!

Відзначимо, що спільний благодійний проект «Харьковских Известий» та провідних спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» триває. Тож запрошуємо наших найкращих спортсменів та тренерів, які бажають допомогти місту-герою Харкову, відгукнуться на наш заклик і разом зробити ще одну добру справу заради нашої спільної та такої бажаної Перемоги!

Слава Україні!