«Допоможемо по-чемпіонськи!». Благодійний Аукціон та «золотий» лот від лідера національної збірної з шорт-треку на підтримку харків’ян

12.07.2022 17:20   -
Новини Харкова: У благодійному аукціоні «Допоможемо по-чемпіонськи!» взяла участь спортсменка Долгополова

До спільного благодійного проекту «Харьковских известий» та провідних спортсменів і тренерів нашого прекрасного регіону “Допоможемо по-чемпіонськи!” сьогодні приєдналася одна з лідерів жіночої національної збірної України з шорт-треку, срібний призер юнацьких Олімпійських ігор, призер етапів Кубка Європи, учасниця чемпіонатів світу та Європи, багаторазова чемпіонка та рекордсменка України, МСУ Марія Долгополова.

Відповідний пост вихованка харківського спорту, підопічна відомого українського тренера з шорт-треку Віталія Сивака виклала на своїй сторінці у Фейсбуці. Лотом стали її золота медаль чемпіонату України 2020 з шорт-треку на спринтерській дистанції 500 метрів та футболка з етапу Кубку Світу 2021 в Пекіні, де на початку цього року проводились й зимові Олімпійські Ігри.

Стартова ціна лота – 1000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 19 липня до 21:00. Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Всі зібрані кошти підуть харківським волонтерам, які допомагають захисникам Харкова та ЗСУ.

Також спортсменка відкрила додатковий спеціальний рахунок, для тих, в кого є бажання та змога перерахувати на потреби харківських волонтерів будь-яку суму, навіть, як зазначала Марія, 5-10 грн.

Взяти участь у благодійному аукціоні від Марії Долгополової можна, перейшовши на її відповідну публікацію на сторінці у Фейсбуці.

Разом ми сила!

Також нагадаємо, що учасником попереднього благодійного Аукціону в рамках проекту «Допоможемо по-чемпіонски!» був провідний бадмінтоніст України Артем Почтарьов.