«Допоможемо по-чемпіонськи!». Благодійний Аукціон та крутий лот від української прими синхронного плавання на підтримку харків’ян

16.08.2022 15:05   -
«Допоможемо по-чемпіонськи!». Благодійний Аукціон та крутий лот від синхроністки Анастасії Савчук

До спільного проекту «Харьковских известий» та провідних спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» сьогодні приєдналася дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор, переможниця та неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова чемпіонка України з синхронного плавання, заслужений майстер спорту, харків’янка Анастасія САВЧУК. Про це повідомляють Харьковские известия.

Відповідний пост титулована спортсменка виклала на своїй сторінці в Інстаграм. Лот, дійсно, унікальний. Це дві футболки збірної України з синхронного плавання з екіпіровки до Олімпійських ігор та чемпіонату світу, а ще іграшка-сувенір з чемпіонату світу з водних видів спорту-2019, яку Анастасії вручили під час її нагородження золотою нагородою та картка з автографом чемпіонки.

Стартова ціна лота – 2000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 22 серпня до 21:00. Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем та володарем одразу двох футболок, рідкісного сувеніру з ЧС-2019 та картки з автографом від славетної майстрині українського синхронного плавання стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

«Всі зібрані кошти підуть на допомогу харківським волонтерам з організації «Woofgivision», які зараз піклуються про більше ніж тисячу тварин у нашому незламному місті-герої», – написала Анастасія Савчук у своїй публікації щодо Аукціону.

Взяти участь у благодійному аукціоні від призерки Олімпійських ігор, чемпіонки світу та Європи можна, перейшовши на його відповідну публікацію на сторінці в Інстаграмі.

Разом ми сила, Слава Україні!