До постраждалих будинків у центрі Харкова повертають газопостачання (фото)

06.02.2023 17:20   -
Обстріл Харкова 5 лютого: в будинках відновлюють газопостачання

Фахівці АТ “Харківміськгаз” разом з іншими комунальними службами міста усувають наслідки недільного ворожого обстрілу. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, в неділю, 5 лютого, ворожим снарядом було пошкоджено житлові будинки в центрі Харкова та зруйновано комунікації. Від вибуху та уламків снаряду було вщент знищено будинковий газопровід низького тиску.

Декілька служб АТ «Харківміськгаз» перебувають на місці та проводять ремонтно-відновлювальні роботи. Наразі газовики замінили пошкоджені ділянки газогонів та зруйновані вимикаючі пристрої, заварили щонайменше кілька десятків отворів від уламків на прилеглих газопроводах.

Крім цього фахівці продовжують проводити комплексно-приладове обстеження підземних газопроводів середнього та низького тиску вздовж постраждалої вулиці. Фахівці АТ «Харківміськгаз» локалізовують та ліквідовують виявлені витоки газу.

“Газопостачання до постраждалих будинків уже почали повертати. Відновлення здійснюється за наявності доступу до квартир та технічних можливостей згідно правил безпеки”, – повідомили у товаристві.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ