До Дня Святого Миколая в Харкові артисти Харківського театру для дітей та юнацтва створили для дітей казку під землею (фото)

18.12.2022 19:46   -

Артисти Харківського театру для дітей та юнацтва продовжують дарувати казку для маленьких і дорослих глядачів на паркінгу у ТРЦ “Nikolsky”, де створено безпечні умови для проведення заходів.

Спеціально до Дня Святого Миколая режисер театру Олександр Драчов створив чарівну і дуже святкову інтермедію з цікавими іграми, запальними танцями та піснями. Де Троліна-плутанина переводить чарівний годинник, щоб забрати усі подарунки світу собі, але Гном та Фея Північного Сяйва разом з дивовижно талановитими та кмітливими маленькими глядачами зробили усе можливе, щоб чарівний годинник знову запрацював і свято відбулося!

А довгоочікуваний вихід і привітання від Святого Миколая стало для малечі справжнім подарунком, бо на його вихід дуже чекали.

Теплі обійми і фото на згадку з артистами вже добра традиція після кожної вистави. Колектив театру щиро радіє, що з кожним разом глядачів стає все більше. Мистецтво зараз, як ніколи потрібно малечі та дорослим, щоб відволіктися хоч на мить від реалій сьогодення та створити справжній казковий настрій. На цьому колектив не спиняється і вже незабаром готує нові анонси на вистави та дуже чекає на зустріч зі своїм глядачем.