Дiти на дорозi

21.06.2013 09:25   -
Автор:

На сьогоднішній день актуальна проблема загибелі і травмування громадян в дорожньо-транспортних пригодах, особливо коли на дорозі гинуть і травмуються діти. Нещастя стається саме тоді, коли діти залишаються напризволяще, де небезпека чатує на кожному кроці, в першу чергу на вулиці — в умовах стрімкого потоку транспорту.
Зазвичай влітку діти втрачають пильність та забувають елементарні правила поведінки на вулицях з інтенсивним рухом транспорту. Діти стають заручниками обставин, а їх незнання правил безпеки часто є першопричинами сумних та трагічних наслідків. Іноді, саме батьки нерідко наражають своїх дітей на небезпеку: аби зекономити зайві хвилини, самі порушують правила дорожнього руху, тим самим демонструючи приклад малечі.
Також непоодинокі випадки катання на велосипедах дітей до 14 років з виїздом на проїжджу частину дороги, що категорично заборонено Правилами дорожнього руху.
Зберегти здоров’я й життя дітей, навчити їх безпечному поводженню на дорозі, прищепити їм повагу до Правил дорожнього руху — спільне завдання Державтоінспекції, вчителів та батьків.
Діти — це наше майбутнє! Давайте разом піклуватися за наших дітей!
Начальник ВДАІ Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВСУ в Х / о підполковник міліції Семикопенко І. І.