Дітей, що постраждали від вибуху міни «Лепесток» в Ізюмі, виписали з лікарні

07.02.2023 10:20   -
Дітей, що постраждали від вибуху міни в Ізюмі, виписали з лікарні

Нагадаємо, в Ізюмі компанія підлітків травмувалася при вибуху міни «Лепесток». Семеро дітей були госпіталізовані із мінно-вибуховими ураженнями і одна дівчина отримала гостру реакцію на стрес. Про це повідомляють Харьковские известия.

Подія трапилася на одній із зупинок громадського транспорта в Ізюмі. Вибухонебезпечний предмет приніс один з хлопців. Він показував небезпечну знахідку друзям та не втримав її. При падінні міна здетонувала.

Більшість уламків від міни у постраждалих витягли ще у районній лікарні. Втім, у трьох підлітків осколки доставали ще й в лікарні обласного центра.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«Постраждалих віком від 14 до 17 років привезли з району до нашої лікарні близько 2:00 4 лютого. Підлітки зазнали мінно-вибухових травм. Нам довелося діставати осколки у 3-х підлітків. Вони були виявлені в нижніх кінцівках та м’яких тканинах шкіри», – зазначив дитячий хірург однієї із лікарень Харкова Костянтин.

Наразі всіх дітей виписали із лікарні, їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, в регіоні триває гуманітарне розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС вилучили та знешкодили 13 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ