Дільничних офіцерів поліції Харківщини привітали з професійним святом (фото)

19.06.2023 17:27   -
Новини Харкова: дільничних офіцерів поліції привітали з професійним святом (фото)

З 2004-го року в Україні щороку 18 червня відзначають День дільничного офіцера поліції. Про це повідомляють Харьковские известия.

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко привітав дільничних офіцерів поліції з річницею створення підрозділу.

За словами начальника обласного главку поліції, професія дільничного офіцера вважається однією з найінформаційніших. Вона передбачає захист прав, законних інтересів громадян від протиправних посягань, забезпечення публічної безпеки, порядку, здійснення профілактики, запобігання вчиненню кримінальних та інших правопорушень. В умовах воєнного стану дільничні офіцери поліції неодноразово залучалися до евакуації мирного населення та організовували доставлення гуманітарної допомоги мешканцям регіону, брали участь у документуванні воєнних злочинів.

Від вашої роботи залежить спокій мешканців. Щоб забезпечити порядок, ви повинні володіти повною інформацією про стан справ на своїй дільниці, постійно спілкуватися з громадянами та оперативно реагувати на повідомлення про правопорушення і злочини. В умовах війни навантаження на кожного поліцейського значно збільшилося. Але ви достойно виконуєте всі завдання. Бажаю вам успіхів, розуміння і підтримки рідних, а також скорішої Перемоги.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий внесок у забезпечення правопорядку і законності на території обслуговування дільничні офіцери поліції отримали почесні грамоти та подяки від начальника ГУНП в Харківської області, голови ХОВА, міського голови.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ