Через ворожі обстріли на Харківщині загинув 50-річний чоловік

17.05.2023 09:36   -
Через обстріли на Харківщині загинув 50-річний чоловік 17.05

За минулу добу, 16 травня, ворог обстріляв щонайменше 24 населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Авіаударів ворога зазнали Бударки, Вільшана, Кислівка, Котлярівка та Табаївка, під артилерійським та мінометним вогнем були Козача Лопань, Нестерне, Стариця, Дворічанське, Кам’янка, Дворічна, Куп’янськ, Вовчанськ та інші населені пункти.

Внаслідок обстрілу Куп’янська загинув цивільний чоловік 50 років.

У с. Богуславка Ізюмського району ворожим обстрілом пошкоджено щонайменше 3 приватних житлових будинки, господарчі споруди та об’єкти інфраструктури.

Минулої доби окупанти знову спробували вести наступ у напрямку Масютівки, але отримали відсіч наших захисників та відступили з втратами.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як зазначають у ХОВА, російські окупанти посилюють терористичні атаки на мирне населення Харківської області, використовуючи усю наявну зброю – ствольну та реактивну артилерію, міномети, авіацію, безпілотники, ракетне озброєння та стрілецьку зброю.

За офіційними даними, протягом останнього місяця ворог понад 140 разів обстрілював Харківщину. В тому числі 24 обстріли – ракетні.

ОСТАННІ НОВИНИ