Через ворожі обстріли на Харківщині сталися чотири пожежі: дані від ДСНС (фото)

24.01.2023 09:50   -
Через ворожі обстріли на Харківщині сталися чотири пожежі - ДСНС

За добу з 23 по 24 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 33 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 14 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, 4 з яких спричинили ворожі обстріли.

Близько 14:00 с. Григорівка Великобурлуцької громади було атаковане ворожою артилерією. Виникли 2 пожежі. На території приватної оселі горіла господарча споруда та гараж на площі 100 кв.м. Також на території приватного підприємства горіла будівля зернотоку на площі 70 кв.м. Рятувальники виїхали на ліквідацію даних пожеж о 14:13 та ліквідували їх о 15:48 та 15:41 відповідно.

О 19:55 рятувальники з м. Вовчанська та з м. Гірське Луганської області виїхали на гасіння пожежі у с. Вовчанські Хутори Вовчанської громади, що трапилась внаслідок обстрілу. Там горіла приватна господарча споруда та 2 транспортних засоби на площі 70 кв.м. Вогонь загасили о 20:35.

Близько 23:00 ворог вдарив по м. Куп’янську. Загорілась торговельно-складська будівля на площі 800 кв.м. З вогнем боролись 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС. Остаточно приборкати вогонь вдалось лише о 04:05.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Тричі рятувальники виїжджали на перевірку територій, які постраждали від ворожих обстрілів.

У м. Куп’янську та селищі Дворічна пошкоджені 2 приватні домоволодіння. Постраждалих і пожеж не зафіксовано.

На території Вовчанської громади пошкоджень та руйнацій зазнали 20 об’єктів у самому м. Вовчанську та с. Вовчанські Хутори. Це 13 приватних домоволодінь, 2 житлові двоповерхівки, 2 приватних підприємства, навчальний заклад, будинок культури, магазин. Три людини отримали травми.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 18 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 12 тонн питної води.

ОСТАННІ НОВИНИ