Через нічний ракетний удар знеструмлені кілька районів Харкова

10.02.2023 09:28   -
Через нічний ракетний удар знеструмлені кілька районів Харкова

О 4 годині ранку 10 лютого ворог завдав ударів, попередньо зенітними ракетами С-300, по місту Харкову та області. Ціллю стали критичні та інфраструктурні об’єкти. Про це повідомляють  Харьковские известия.

За інформацією пресслужби Харківобленерго, наразі у Харкові через обстріли знеструмлено частину Салтівки і сел. Жуковського. Ідуть відновлювальні роботи.

Повідомляють також про аварійне знеструмлення у Лозівській громаді. Можливі відключення електроенергії у Первомайському районі.

Нагадаємо, через нічний ракетний удар у Харкові без опалення залишаються 1000 будинків.

Спеціалісти працюють над ліквідацією наслідків ударів. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Після 23:00 9 лютого окупанти обстріляли ракетами С-300 смт Борову Ізюмського району. Є влучання у проїжджу частину та приватний будинок. Також без постраждалих.

По Харкову та області окупанти завдали масованого удару зенітними ракетами С-300 з района бєлгорода (росія), які неможливо знищувати в повітрі засобами ППО.

Пожежі після ворожих обстрілів сталися в адміністративній будівлі, приватній господарчій споруді та об’єкті критичної інфраструктури. Всі вони були оперативно ліквідовані силами пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС.

ОСТАННІ НОВИНИ