Чат-бот «Харків – твій дім» дав відповіді на понад 449,5 тис. запитів харків’ян

23.12.2022 09:34   -
Новини Харкова: Чат-бот «Харків - твій дім» - результат роботи

Харків’яни надіслали понад 449,5 тис. запитів, щоб дізнатися про стан свого будинку, скориставшись чат-ботом «Харків – твій дім». Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на пресслужбу міськради.

Чат-бот (https://t.me/tviyDimKharkivBot) створювався для містян, які не мають можливості особисто перевірити ступінь ушкодження домівки через російські обстріли та прийняти рішення про повернення додому. У ньому міститься інформація про ступінь пошкодження будівлі та мереж, які подають електрику, воду та газ. Влітку бот було доповнено статусом «Відновлена після пошкодження внаслідок бойових дій».

Авторизувавшись в боті та натиснувши в меню «Об’єкти, що працюватимуть без електропостачання», людина отримає повідомлення з посиланнями на інтерактивну мапу міста, а також доступ до файлів, які можна завантажити на телефон. Джерела містять інформацію про «пункти незламності» та пункти гарячого харчування, джерела водопостачання, лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку, які можуть працювати без електроенергії, тепла або зв’язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку року служба “1562” прийняла понад 700 тисяч заявок харків’ян