Центральна виборча комісія запустила новий веб-сайт

04.09.2019 11:35   -
Автор:
Структурою нового ресурсу передбачено доступ до основних розділів інформації, які містилися і у попередній версії. Проте з набагато полегшеною процедурою пошуку. Так, крім інформації про Комісію та її діяльність, користувачі зможуть знайти відповідні нормативні акти, дізнатися будь-яку інформацію про вибори, надіслати електронне звернення та багато іншого.
Цьому сприятиме сучасний, адаптивний до всіх мобільних пристроїв інтерфейс сайту.
“Запустити новий веб-сайт ЦВК – це було одне з багатьох першочергових завдань нового складу Комісії у питанні комунікації з виборцями. Перед нами стояла задача розробити просту структуру і зручну навігацію. А головне, зробити сайт адаптивним та врахувати всі побажання і пропозиції величезної кількості користувачів, які розуміли, що попередній сайт вже занадто застарілий для сучасного світу. Сподіваюся, що таке оновлення сподобається користувачам”, – зазначила Голова ЦВК Тетяна Сліпачук.
Новий сайт ЦВК був розроблений за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES).
Веб-сайт найближчим часом працюватиме у тестовому режимі. Це зроблено для того, щоб користувачі мали змогу долучитися до вдосконалення ресурсу. Якщо ви зіткнетесь з неочікуваною проблемою, або помітите якусь помилку у роботі сайту чи виявите, що на сайті відсутня необхідна для вас інформація або розділ, – пишіть на пошту [email protected].