У Харкові пройшло спецпогашення нової поштової марки «Слава Збройним Силам України!» (фото)

14.10.2022 19:05   -
Новини Харків: Спецпогашення  марки «Слава Збройним Силам України!»

На станції Харківського метрополітену відбулося урочисте погашення марки від Укрпошти до Дня захисників і захисниць України. Про це повідомляють Харьковские известия.

Погашення марки «Слава Збройним Силам України!» відбулося на станції метрополітену «Захисників України».

До аркуша увійшли 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких відображає окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ.

У свою чергу заступник міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста Андрій Руденко, подякував Укрпошті за патріотичні марки та висловив упевненість, що незабаром буде випуск марки приуроченої до Перемоги України.

«Будь-який випуск марки це серйозна подія для всієї України. Ми чудово усвідомлюємо, що випуск марки це увічнення тих подій, які були в історії України. Це правильна та потрібна справа для всієї України. Прекрасно, що це відбувається у такий день як сьогодні.

Не мало було сказано слів, вітання на адресу ЗСУ, територіальної оборони та всіх тих, хто захищає нашу велику країну. Хотілося б привітати ще раз захисників та захисниць України. Дякую Укрпошті за те, що вона робить потрібну справу. Я також впевнений, що скоро буде новий випуск марки, присвяченої Перемозі України в цій війні», – зазначив Андрій Руденко.