22 серпня у Харкові відкриється виставка «Великі земляки», присвячена Григорію Квітки-Основ’яненку

21.08.2023 11:15   -
Виставка «Великі земляки: Григорій Квітка-Основ'яненко» у Харкові

Документально-художня виставка «Великі земляки: Григорій Квітка-Основ’яненко» експонуватиметься у художній галереї імені Генріха Семирадського у Харкові. Про це повідомляє Інфосіті.

“Виставка приурочена до Дня Незалежності України і Дню міста Харкова. Також 2023 рік ювілейний для нашого великого земляка. Ми відмічаємо подвійну дату – 245 років з дня народження і 180 років з дня смерти Г.Ф.Квітки-Основ’яненка. Тому Григорій Федорович обраний героєм документально-художнього серіалу “Великі земляки” у 2023 році”, – зазначили організатори проєкту.

Організаторами проєкту багато років виступають творчий клуб “Гостинна на Дворянській” та культурно-діловий центр «Рубаненко і партнери», а їх партнерами цьогоріч стали: Національний музей Тараса Шевченка, Харківський літературний музей, Харківська державна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка, Харківський державний академічний український драматичний театр імені Т.Г. Шевченка, Харківський художній музей, Харківський Національний університет ім. В.Н. Каразіна.

Виставка урочисто відкриється 22 серпня 2023 року о 16.00 в галереї імені Генріха Семирадського за адресою: м. Харків, площа Свободи, 6.

Працюватиме виставка до 9 вересня. Її можна відвідати з вівторка по суботу, з 12.00 до 18.00. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

ОСТАННІ НОВИНИ