21 липня. Ворог масовано обстрілює Харків та область

21.07.2022 09:10   -
21 липня. Ворог масовано обстрілює Харків та область - Новини Харкова

Протягом доби ворог вів масований обстріл Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського районів та м. Харків. Пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі на хлібних полях. Є жертви серед мирного населення. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Протягом минулої доби горіли поля в Чугуївському та Богодухівському районах. У Золочівській громаді Богодухівського району від обстрілів загорілись відразу 2 поля на площі 60 га. Завдяки роботі рятувальників і аграріїв вогонь не поширився ще на 66 га пшениці. Загалом на Харківщині ворогом вже знищено понад 130 га посівів зернових.

Російська армія зі ствольної та реактивної артилерії обстрілювала населені пункти Харківщини: Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Питомник, Дементіївка, Коробочкине, Прудянка та інші.

Противник безуспішно намагався просунутися в напрямку селища Питомник.

Вночі російські окупанти завдали ударів по мирному населенню Чугуївського району. Серед зруйнованого – частина будівлі комунального підприємства. Попередньо – постраждалих немає.

Поранені та загиблі внаслідок ворожих обстрілів

Протягом доби внаслідок обстрілів окупантів на Харківщині загинули 4 цивільних. 3 – у Харкові, в тому числі дитина 13 років. 72-річний чоловік у Богодухівському районі.

Поранення отримали 11 людей. В м. Харків – 3, в тому числі дівчинка 15 років. В Чугуївському районі 5 поранених, в Богодухівському – 2, в Ізюмському – 1.