13 жовтня, хоч і не п’ятниця, але принесло багато лиха: на Харківщині під колесами автівок загинули три людини. ФОТО

15.10.2019 10:58   -
Автор:
Так, 13 жовтня о 21:39 на проїзній частині неподалік кафе по вулиці Білгородське шосе було виявлено тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини його смерті.
Того ж дня о 20:06 до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік цвинтаря по вулиці Кибальчича автомобіль “Оpel” скоїв наїзд на 58-річного пішохода, який переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий загинув.
13 жовтня о 19:34 на автошляху “Кегичівка-Андріївка” поблизу села Олександрівка Кегичівського району 30-річний водій автомобіля “ВАЗ-21011” скоїв наїзд на велосипедиста. 60-річного потерпілого доставили до місцевої лікарні, де від отриманих травм він помер.
Інформація про події зареєстрована в Журналах єдиного обліку територіальних підрозділів поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.