Запеклі бої тривають на чотирьох напрямках

25.02.2022 07:35   -
Вйна з РФ - Запеклі бої тривають на чотирьох напрямках 25.02.2022

Зараз Збройні сили України самовіддано ведуть оборонні бойові дії з переважаючою силою противника по 4-м напрямкам – Сіверський, Слобожанський, Таврійський і ООС. Про це повідомляють “Харьковские известия” з посиланням на Міністерство оборони України.

Сьогодні вночі сили оборони продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів.

Противник наніс повітряний удар по підрозділам в районі міста Кропивницький.
Відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя.
Десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Міст через річку зруйновано. Ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, до якого вчора рвались російські повітряні десанти.

Повітряні Сили Збройних Сил України захищають небо над Києвом. Так, після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти двом смертельним подарункам «братів» до столиці.

Митуація в Донецькому оперативному районі залишається контрольованою. Російські війська продовжують обстрілювати позиції Об’єднаних сил, міста та об’єкти цивільної інфраструктури. В районі Щастя, Станиці Луганської, Лобачевого та Біловодська вночі ворожі диверсійно-розвідувальні групи неодноразово намагалися зайти у тил наших військ, але були вчасно виявлені та знищені. Українські захисники нанесли артилерійські удари по вогневих позиціях та скупченнях російської техніки. Інформація про втрати противника уточнюється.

Раніше ми повідомляли про стан на Харківщини після першої доби російського вторгнення.