Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 6 вересня

06.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 6 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Необхідно скористатися можливістю здобути ще одну освіту, яка випаде вам сьогодні: можливо, варто звернути увагу на професію, яка змусить перейти від теорії до практики.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Категорично не рекомендується відмовляти в допомозі тим, хто до вас по неї звернеться: навіть якщо вам не захочеться робити зайві рухи, намагайтеся перебороти себе – добро швидко повернеться назад.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Для вас сьогодні не існуватиме дрібниць: навіть зовсім незначна деталь може виявитися надзвичайно важливою і згодом відіграти суттєву роль у вашому житті.

Рак (22 червня – 23 липня)

Із заплутаної ситуації, яка може скластися у вашому житті сьогодні, допоможе з честю вийти людина, від якої ви найменше цього очікуєте, тоді як друзі, на жаль, залишаться осторонь.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День, коли всупереч звичці, що склалася за роки, треба більше мовчати побільше і менше говорити, в іншому разі, сказавши зайве, ви легко можете “завоювати” нових ворогів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні вам не варто нікого обманювати: брехня дуже швидко вийде назовні, а ви потрапите в незручне становище, та й моральна репутація, до якої ви ставитеся вкрай трепітно, постраждає.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Необхідно максимально обережно ставитися до інформації, яка цього дня надходитиме до вас із найнесподіваніших джерел: одна вчасно помічена деталь може стати згодом надзвичайно важливою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Займатися проблемами інших людей, звичайно, обтяжливо, але необхідно, якщо, звісно, ви не хочете, щоб згодом вони стали вашими – тож треба вжити, так би мовити, превентивних заходів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Таємниця іншої – близької — вам людини буквально розпиратиме вас зсередини, проте не варто ні з ким ділитися нею – згодом ви пошкодуєте про свою балакучість і нестриманість.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні ви легко і без проблем зможете знайти відповідь на будь-яке, навіть найскладніше, запитання: вона прийде начебто сама собою, тому вам треба буде лише зрозуміти: це саме те, що вам потрібно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Уважно слухайте не те, що кажуть вам навколишні люди, а те, як вони це роблять: очевидку брехню ви зрозумієте не за словами, а за інтонаціями та паузами, які люди робитимуть у розмові.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Тим, кому є що приховувати від оточення, зірки рекомендують мовчати, а ще краще – скоротити спілкування з ними до мінімуму, інакше ви можете виказати те, про що б воліли змовчати.