Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 4 липня

04.07.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 липня 2023 року

Астрологічний прогноз на 4 липня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Намагайтеся відпустити свої почуття та емоції, не таїть їх у собі – інакше невідомо, де, коли і, головне, яким чином вони можуть виплеснутися назовні – можна навіть налякати навколишніх.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для того, щоб скористатися енергією, яку ви акумулювали останнім часом: можна розпочати реалізацію важливого проєкту – сил для нього має вистачити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Алкоголь вам сьогодні не варто вживати навіть у крайньому разі – наприклад, якщо вам запропонують суто символічно відсвяткувати чийсь день народження: наслідки можуть виявитися непередбачуваними.

Рак (22 червня – 23 липня)

Незважаючи на безперечну користь фізичних вправ, вам сьогодні краще їх уникати – наслідком одного необережного руху може стати небажана травма чи розтягнення.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Можливо, хтось із вашого оточення вирішить поділитися з вами своїм секретом і попросити поради – намагайтеся не вибовкати те, що дізнаєтеся, інакше це запустить цілий ланцюг неприємних подій.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відповідь на важливе для вас запитання потрібно шукати не зовні, а всередині себе: дослухайтеся до свого внутрішнього голосу – лише він знає точну і, що особливо важливо, єдино правильну відповідь.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто складати грандіозні плани на найближче майбутнє – на шляху до їх здійснення може виникнути дуже багато перешкод, тому треба діяти за принципом “тихіше їдеш – далі будеш”.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Знаки, які сьогодні можуть траплятися вам майже на кожному кроці, Всесвіт посилатиме не просто так, тому звертайте на них увагу – потім самі собі подякуєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Події цього дня можуть, на вашу думку, нести яскраво виражений негативний відтінок, та насправді це не так – виявіть трохи терпіння, і з’ясується, що вони призведуть до позитивних наслідків.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Навіть якщо зранку настрій буде не найкращим, намагайтеся знайти привід для радості – найкращим способом зробити це є улюблена справа, яка завжди забезпечує вам приємні емоції.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Приготуйтеся до приємних змін в особистому житті, які сьогодні набагато вірогідніші, ніж будь-якого іншого дня: можлива пропозиція руки й серця – на неї є сенс відповісти згодою.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірок радять представникам вашого знака зайнятися творчістю, навіть якщо раніше ви ніколи нічого такого не робили: можливо, від цього часу ви повертатиметеся до неї ще не одноразово.

ОСТАННІ НОВИНИ