Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 29 листопада

29.11.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 29 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велика ймовірність почути неприємні слова від когось із близьких: не поспішайте ображатися на цю людину: можливо, вона багато в чому має рацію і вам дійсно треба щось підкоригувати у своїй поведінці.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Даючи комусь зі свого оточення дуже цінну — як вам здаватиметься — пораду, подумайте про те, що буде, якщо ця людина до неї дослухається: чи не буде вона згодом дорікати вам за те, що ви влізли не у свою справу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Небажано виривати зубами те, що не належить вам по праву: згодом ви зрозумієте, що зробили помилку, оскільки зазіхнули на чуже, а воно виявиться не настільки привабливим, як здавалося збоку.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не спокушайтеся можливістю скористатися результатами своєї праці: оскільки ви не працювали над цим проєктом від початку і до кінця, то не знаєте всіх його тонкощів, та й презентувати його, як слід, не зможете.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Сьогодні успіх буде на вашому боці у всьому, що стосується особистого життя, тому можете сміливо призначати — чи погоджуватися – на романтичне побачення, його результати вас втішать.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Складуться сприятливі умови для примирення з людиною, яку ви ненароком — чи навмисно — образили: сьогодні вона охоче прийме ваші пояснення і згодом не нагадає про нинішню сварку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Все встигнути вдасться лише тим представникам вашого знака, які від самого ранку складуть докладний план дій і не відхилятимуться від нього протягом дня — особливо треба уникати безпредметних розмов.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Успіх очікує представників вашого знака як на роботі, так і в особистому житті, тому ініціативу — щоб згодом не шкодувати про втрачені можливості — бажано виявляти, як то кажуть, на всіх фронтах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вилазка на природу стане для вас найкращими ліками від поганого настрою у всіх його проявах — від легкої нудьги до серйозної депресії: головне, знайти для неї час у щільному робочому графіку.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Будь-які фінансові операції сьогодні виявляться успішними, тому можна вирішувати завдання будь-якого ступеня складності: укладати договори, підписувати контракти та проводити переговори.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Бажано нікому не давати гроші в борг — найімовірніше, ви їх ніколи більше не побачите, тому навіть якщо позичальник викликає у вас довіру і дійсно потребує їх, вмовте його зачекати кілька днів.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Будь-які нинішні вчинки та рішення необхідно звіряти з внутрішнім голосом: він убереже від помилкових дій і підкаже, як вчинити, щоб у будь-якому разі опинитися у виграші.