"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 28 листопада

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 листопада 2023 року

Астрологічний прогноз на 28 листопада 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День – або хоча б його частину – бажано провести з близькими людьми: особливо це стосується дітей і літніх родичів, яким ви зазвичай приділяєте неприпустимо мало часу.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Найважливішою якістю, яку сьогодні необхідно продемонструвати представникам вашого знака, є скромність – вона допоможе вам стати непомітними в натовпі, а отже, ви не потрапите під гарячу руку начальства.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Енергію, якою вас сьогодні наділять зірки, бажано витратити на вирішення не професійних, а побутових питань: їх вдасться швидше втілити в життя, і вони виявляться набагато успішнішими.

Рак (22 червня – 23 липня)

Оскільки вирішення професійних питань сьогодні успіху не матиме, є сенс присвятити його своєму улюбленому заняттю, що принесе не лише задоволення, а й реальну користь.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Визнавши помилки, які ви зробили напередодні, ви не лише знімете тягар із душі, але й отримаєте можливість розпочати справу, яка загальмувала, з чистого аркуша – з великими шансами на успіх.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робота в цей день не виправдає надій, які ви на неї покладаєте, тому не варто витрачати сили – краще відпочити, тим більше, що погода сприятлива для того, щоб провести час вдома.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Успіх чекає на тих представників знака, які зуміють “вибудувати” справи нинішнього дня відповідно до їх пріоритету: спочатку треба зробити найважливіші, а вже потім братися до інших.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Найкращого часу для життєвих змін представникам вашого знака не знайти – сьогодні обставини для цього складуться максимально сприятливі, тож важливо не прогаяти щасливий шанс.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Більшу частину дня зірки радять вам провести на самоті – так вам вдасться не зробити те, що ви так любите: ви ні з ким не посваритеся і, отже, не наживете собі нових ворогів.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки радять вам відкласти роботу і присвятить день гармонізації навколишнього простору – точніше, наведенню ладу в будинку або квартирі, не забувши викинути все, чим давно не користуєтеся.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від фінансових справ будь-якого масштабу сьогодні бажано відмовитися – навіть поповнення телефонного рахунку може призвести до втрати коштів, які помилково підуть на інший номер, тож краще не ризикувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Те, що робота цього дня не вдаватиметься, ще не означає, що потрібно витрачати дорогоцінний час на порожні розмови і, тим більше, плітки – вони можуть мати для вас негативні наслідки.

ОСТАННІ НОВИНИ