Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 28 лютого

28.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 28 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сни цієї ночі можуть здатися вам тривожними, але реального життя вони не стосуватимуться, тому не варто брати їх близько до серця – краще від самого ранку викинути їх із голови.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто спілкуватися з людьми, які не приховуватимуть від вас свій поганий настрій: їхній негатив може передатися вам, а це своєю чергою не найкраще позначиться на робочому процесі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Представникам вашого знака сьогодні важливо згадати про таку корисну річ, як позитивне мислення – воно допоможе вам відмовитися від негативу, якого не бракує цього дня, і звернути увагу на хороше.

Рак (22 червня – 23 липня)

Сьогоднішній день, незважаючи на його будній статус, бажано провести у власній домівці, яку представники знака традиційно вважають своєю фортецею: її стіни захистять їх від негативу цієї місячної доби.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не найкращий час для занять інтелектуальною діяльністю, навіть якщо вона є вашою професією: не буде великого гріха в тому, щоб сьогодні змінити її на фізичну працю – вона принесе більше користі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хтось з оточення, з ким у вас, м’яко кажучи, напружені стосунки, може спробувати спровокувати вас на прояв негативних емоцій – найкращою реакцією на це буде ваша байдужість.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Необхідно відмовитися від сидячого способу життя – сьогодні він може негативно позначитися не лише на вашій фізичній формі, але й на настрої, зробивши його по-справжньому песимістичним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Спілкування з токсичними людьми небезпечне завжди, але сьогодні – особливо: вони можуть “викрасти” у представників вашого знака багато енергії, яка потрібна вам для роботи та домашніх справ.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вчіться керувати поганим настроєм, який може накрити вас від самого ранку: згадайте про справу, яка приносить вам максимальне задоволення – перш за все хобі – і знайдіть для неї час.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Представників вашого знака від тривожних думок, як завжди, врятує робота, головне – не забувати про те, що, крім професійної діяльності, є й інші – не менш приємні – справи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто виходити з дому з великою сумою грошей у кишені – велика ймовірність їх втратити, а то й стати жертвою вуличних грабіжників – сьогодні вони можуть активізуватися та вийти на “полювання”.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто займатися самокритикою, і тим більше самокатуванням – у всьому треба знати міру: навіть якщо ви зробили негарний вчинок, достатньо буде простого каяття й вибачень.

ОСТАННІ НОВИНИ