Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 27 грудня

27.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 27 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День сприятливий для спілкування з друзями та близькими – особливо тими, з ким ви не бачилися цілу вічність: душевна розмова з ними стане гарною фінальною точкою року і початком наступного.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Робота, незважаючи на передсвятковий настрій, звичайно ж, вимагатиме вашої уваги, але варто пам’ятати про те, що світ не зійшлося на ній клином: приділіть увагу близькій людині – вона дуже на це чекає.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Саме час помиритися з тими, з ким ви – спеціально чи мимоволі – посварилися якийсь час тому: не варто тягнути у новий рік старий конфлікт – краще вирішити всі суперечності зараз.

Рак (22 червня – 23 липня)

День вимагатиме максимальної обережності щодо чужих речей і грошей: не варто позичати їх навіть ненадовго, тому що з поверненням можуть виникнути проблеми і ви потрапите в не варте заздрощів становище.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки застерігають вас від прояву зарозумілості і зазнайства: обставини можуть скластися таким чином, що ви покажете себе з протилежного боку і станете об’єктом для глузування.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Опинившись у скрутному становищі, звертайтеся за допомогою до близьких людей: вони не лише нададуть вам необхідне сприяння, а й – що важливо – зроблять це абсолютно безкорисливо.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо ви відчуваєте за собою якусь навіть незначну провину перед іншою людиною, зробіть усе для того, щоб її загладити: сьогодні обставини для цього складуться максимально сприятливі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У пошуках відповіді на важливе запитання – як ділового, так і особистого характеру, зверніть увагу на знаки, які траплятимуться вам буквально на кожному кроці – вони поганого не порадять.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Незважаючи на велику кількість справ, які вам треба завершити до Нового року, дотримуйтесь поради поспішати, не поспішаючи: як не дивно, але саме в такому легкому режимі вам вдасться встигнути все задумане.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Можливо, начальство запропонує вам взяти на себе додаткові — тобто, чужі — обов’язки, не варто йти у нього на поводі: кожен повинен займатися своїми справами, тим більше, що у вас і так їх достатньо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не намагайтеся осягнути неосяжне, все одно у вас це не вийде: планомірно і поступово “закривайте” питання, які були заплановані вами, і тільки якщо встигнете, йдіть на перевиконання плану.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Небажано входити у новий рік із боргами – до того ж як матеріальними, так і моральними, тому сьогоднішній день максимально сприятливий для того, щоб їх повернути – на душі одразу стане легше.