Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 24 січня

24.01.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 24 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відповідь на важливе життєве запитання може наснитися – в буквальному значенні цього слова: важливо не забути зміст сну, а, прокинувшись, ретельно обміркувати побачене.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Намагайтеся утримати негативне ставлення, яке ви відчуватимете до когось із друзів чи знайомих, у межах розумного: конфлікт, що стався в цей день, може мати серйозні наслідки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

До старого знайомого, який з’явиться у вашому житті після тривалої перерви, необхідно поставитися з максимальною увагою: він може досі відчувати до вас романтичні почуття.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки рекомендують вам пропускати повз вуха глумливі натяки, які можуть робити недоброзичливо налаштовані до вас люди: їхня уїдливість – не ваші, а їхні психологічні проблеми.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для того, щоб подбати про своє здоров’я: записатися на прийом до лікаря, відмовитися від шкідливих звичок, переглянути харчовий раціон і якомога більше гуляти на свіжому повітрі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Втома, що накопичилася у вас останнім часом, не найкращим чином позначиться на продуктивності праці, тому періоди напруженої роботи необхідно чергувати з відпочинком.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто з’ясовувати стосунки з близькими людьми, навіть якщо здасться, що така необхідність назріла: довести свою правоту вам однаково не вдасться, проте посваритися можна буде всерйоз і надовго.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Необхідно приділити увагу рідним і близьким людям – сьогоднішній день начебто створений для того, щоб провести час разом: спогади про нього ще довго приємно грітимуть вашу душу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настрій може зіпсувати комплекс неповноцінності, який ви відчуватимете щодо своїх професійних досягнень – точніше, їхньої відсутності: на щастя, вже завтра ви забудете про це.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Перш ніж сваритися з коханою людиною, поміркуйте, готові ви пожертвувати своїми стосунками з нею заради принципу чи ні – в останньому випадку навіть не намагайтеся сперечатися з нею.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Можна розпочинати реалізацію важливого професійного проєкту – незважаючи на непрості енергії дня, будь-який – професійний, фінансовий чи бізнес-проєкт – у цей час обіцяє бути вдалим.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Намагайтеся знайти собі справу, яка потребуватиме всього вашого часу і сил: лише так ви зможете впоратися з потужною небесною енергією, яка переповнюватиме вас від ранку й до пізнього вечора.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.