Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 21 лютого

21.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 21 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Головний ворог для вас сьогодні – порожні розмови з колегами, якщо ви працюєте в офісі, і домашніми, якщо перебуваєте дистанційно: вони заберуть у вас енергію, водночас нічого не давши натомість.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Успішними виявляться передусім ті представники вашого знака, які займаються розумовою працею: будь-яка ідея, яку ви обмірковуватимете в цей час, має всі шанси на успішне втілення в життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Дратівливість, яка ускладнюватиме вам життя від самого ранку, в жодному разі не можна вихлюпувати на людей, які перебувають поруч – особливо це стосується близьких, які ні в чому перед вами не винні.

Рак (22 червня – 23 липня)

Найкращий релакс для вас сьогодні – прибирання у власній оселі: ця справа завжди вас заспокоює, і сьогоднішній день не стане винятком, тож ви не лише облагородите своє житло, але й отримаєте задоволення.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для ділових переговорів – партнери охоче йдуть назустріч один одному, особливо якщо розмова відбуватиметься у неформальній обстановці, що сприятиме порозумінню.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Велика ймовірність надходження привабливої пропозиції перейти на інше місце роботи або обійняти нову посаду, яка виявиться перспективнішою, цікавішою та матеріально вигіднішою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небажано розкривати свої життєві чи професійні плани навіть у розмові з друзями та близькими, про колег-конкурентів зайве й казати, якщо, звісно, ви не хочете наврочити самим собі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не переймайтеся через те, що вам не дістанеться, як то кажуть, “шматок пирога”, який встигли розділити між собою люди у вашому оточенні – найімовірніше, доля приготувала особисто для вас щось привабливіше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День бажано присвятити усуненню недоробок, які “висять” на вас ще від минулого місячного циклу – лише позбувшись їх, ви зможете розпочати реалізацію планів, на які чекає успіх.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогоднішній день стане закономірним продовженням попереднього – умовно кажучи, ви “пожнете” те, що “посіяли”, тож не дивуйтеся, що відбувається: зробивши напередодні хорошу справу, ви отримаєте добро у подвійному розмірі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Намагайтеся не спілкуватися з людьми, які вам неприємні: висока ймовірність того, що ви не витримаєте пов’язаної з цим напруженості і “вибухнете”, показавши себе не з кращого боку.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Спілкування з друзями та коханими сьогодні бажано звести до мінімуму – надто велика ймовірність сварки, яка зробить серйозну і небажану розколину у ваших стосунках.

ОСТАННІ НОВИНИ