Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 20 грудня

20.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 20 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Запальність, яка властива вам у будь-які інші дні, сьогодні зросте в рази, тож бажано якомога менше спілкуватися з оточенням – непотрібні вам конфлікти можуть виникнути з нічого.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Будь-який серйозний проєкт, до якого ви візьметеся сьогодні, свідомо приречений на невдачу, тож краще займіться доведенням до ладу справ, які давно перебувають у роботі, але досі не завершені.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Будь-яку вільну хвилину зірки сьогодні рекомендують присвячувати відпочинку: навіть пів години, проведені в найближчому парку, матимуть на вас такий терапевтичний вплив, ніби ви побували в санаторії.

Рак (22 червня – 23 липня)

Представникам вашого знака, на відміну від інших, зірки відпустять енергії з надлишком, але розпорядитися нею треба ощадливо: витративши максимальну її кількість у першій половині дня, вже пообіді ви залишитеся без сил.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Ділові та бізнес-питання необхідно вирішувати обережно: є небезпека зробити невірний крок, який призведе до серйозних наслідків, тому краще перестрахуватися, ніж ризикнути й помилитися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Керівництво або близькі люди можуть вимагати від вас ухвалення важливого рішення, від якого під будь-яким приводом потрібно відмовитися: велика ймовірність помилки, тому перенесіть відповідальний крок на кілька днів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні все необхідно робити вчасно, не забігаючи вперед і не плетучись у хвості – інакше ви можете порушити звичний хід речей, що, своєю чергою, призведе до того, що всі плани зруйнуються.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заручниками поганого настрою, який охопить вас цього дня, стануть передусім ваші близькі: оскільки вони, мабуть, нічим перед вами не завинили, намагайтеся стриматися і не ображати їх.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якими б справами – робочими чи домашніми – ви сьогодні не займалися, намагайтеся не хапатися за все одразу: пам’ятайте, що погоня за двома та ще більшою кількість “зайців” ще нікого до добра не доводила.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні поспілкуватися з вами хотітиме дуже велика кількість людей, тому приділити увагу всім вам, найімовірніше, не вдасться – вибирайте тих співрозмовників, які запропонують важливі для вас теми для розмови.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не найкращий день для фінансових операцій, хоч би якого масштабу вони були – надто велика ймовірність матеріальних втрат, які виникнуть через помилки або одруки в документах.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День категорично невдалий для спілкування з керівництвом, тому бажано не лише не обговорювати з ним свою роботу, а й зовсім не траплятися йому на очі – як то кажуть, від гріха подалі.