"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 13 грудня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 13 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто доводити стосунки з близькою людиною до відкритого конфлікту: відчувши, що розмова вийшла з мирних берегів і рухається, м’яко кажучи, не в той бік, краще терміново розверніть її.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій – від незначних до найбільших: сьогодні грошова удача буде на вашому боці, тому можна діяти будь-як – навіть ризикувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Складуться всі умови для того, щоб продемонструвати таланти і здібності, якими щедро обдарувала вас природа: головне – не соромитися, хоча, треба визнати, ця якість вам і не властива.

Рак (22 червня – 23 липня)

Якщо хтось із друзів несподівано запросить вас зустрітися за філіжанкою кави, не відмовляйтеся: найімовірніше, у нього є до вас розмова на делікатну тему, яка вас обов’язково зацікавить.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Якщо хтось із друзів несподівано запросить вас зустрітися за філіжанкою кави, не відмовляйтеся: найімовірніше, у нього є до вас розмова на делікатну тему, яка вас обов’язково зацікавить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приймаючи важливе життєве рішення, намагайтеся відволіктися від дрібних і незначних деталей та побачити головне – лише ви зможете зрозуміти, що для вас дійсно важливо, а без чого можна обійтися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Пропозиція, яка буде зроблена вам сьогодні як виключно вигідна, насправді такою і є, тому можна без сумніву давати згоду – згодом ви про неї не пошкодуєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Саме сьогодні можна розпочинати втілення в життя важливого проєкту, над яким ви працювали весь попередній час: обставини, необхідні для його реалізації, складуться максимально сприятливо.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Старт нового проєкту буде вдалим лише в тому разі, якщо ви оберете саме той напрямок, який є для вас важливим і цікавим, інакше час і зусилля виявляться витраченими дарма.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Яка б недуга сьогодні не дала знати про себе, уникайте самолікування: оскільки ліки одне лікують, а інше – калічать, наслідки таких дій можуть виявитися куди небезпечнішими, ніж саме захворювання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Щоб день виявився успішним, його необхідно прожити в максимально швидкому темпі, не затримуючись на вирішенні другорядних питань: лише так ви встигнете зробити все не просто швидко, а й якісно.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Проблеми, які докучали вам тривалий час, сьогодні можуть вирішитися самі собою, без будь-яких зусиль з вашого боку, тим самим вивільнивши масу вашої енергії для інших важливих справ.