Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 13 грудня

13.12.2022 07:16   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 13 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто доводити стосунки з близькою людиною до відкритого конфлікту: відчувши, що розмова вийшла з мирних берегів і рухається, м’яко кажучи, не в той бік, краще терміново розверніть її.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій – від незначних до найбільших: сьогодні грошова удача буде на вашому боці, тому можна діяти будь-як – навіть ризикувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Складуться всі умови для того, щоб продемонструвати таланти і здібності, якими щедро обдарувала вас природа: головне – не соромитися, хоча, треба визнати, ця якість вам і не властива.

Рак (22 червня – 23 липня)

Якщо хтось із друзів несподівано запросить вас зустрітися за філіжанкою кави, не відмовляйтеся: найімовірніше, у нього є до вас розмова на делікатну тему, яка вас обов’язково зацікавить.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Якщо хтось із друзів несподівано запросить вас зустрітися за філіжанкою кави, не відмовляйтеся: найімовірніше, у нього є до вас розмова на делікатну тему, яка вас обов’язково зацікавить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приймаючи важливе життєве рішення, намагайтеся відволіктися від дрібних і незначних деталей та побачити головне – лише ви зможете зрозуміти, що для вас дійсно важливо, а без чого можна обійтися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Пропозиція, яка буде зроблена вам сьогодні як виключно вигідна, насправді такою і є, тому можна без сумніву давати згоду – згодом ви про неї не пошкодуєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Саме сьогодні можна розпочинати втілення в життя важливого проєкту, над яким ви працювали весь попередній час: обставини, необхідні для його реалізації, складуться максимально сприятливо.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Старт нового проєкту буде вдалим лише в тому разі, якщо ви оберете саме той напрямок, який є для вас важливим і цікавим, інакше час і зусилля виявляться витраченими дарма.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Яка б недуга сьогодні не дала знати про себе, уникайте самолікування: оскільки ліки одне лікують, а інше – калічать, наслідки таких дій можуть виявитися куди небезпечнішими, ніж саме захворювання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Щоб день виявився успішним, його необхідно прожити в максимально швидкому темпі, не затримуючись на вирішенні другорядних питань: лише так ви встигнете зробити все не просто швидко, а й якісно.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Проблеми, які докучали вам тривалий час, сьогодні можуть вирішитися самі собою, без будь-яких зусиль з вашого боку, тим самим вивільнивши масу вашої енергії для інших важливих справ.