Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 11 квітня

11.04.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 квітня 2023 року

Астрологічний прогноз на 11 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна вирушати у відрядження, влаштовувати ділові зустрічі та проводити переговори з партнерами: усі сторони будуть налаштовані на здобуття консенсусу, тому вдасться домовитись про все.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто слухати порад, які може давати оточення: навіть, будучи доброзичливо налаштованими, вони навряд чи зможуть допомогти вам вирішити важливе питання, а про тих, хто налаштований негативно, і говорити не варто.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Професійні перспективи, які відкриються сьогодні перед представниками вашого знака, дозволять зробити кар’єрний ривок і водночас непогано заробити, тож не варто їх упускати.

Рак (22 червня – 23 липня)

Наскільки б насиченим у професійному плані не був би сьогоднішній день, намагайтеся знайти час для друзів і родичів, особливо літнього віку: це важливо не стільки для них, скільки для вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Використовуйте дар переконання та красномовство, якими нагородять вас зірки, для того, щоб переконати у своїй правоті своїх – навіть найнепримиренніших – опонентів, такими можуть бути не лише колеги, а й близькі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Велика ймовірність вигідної професійної пропозиції, яку вам можуть зробити цього дня: не поспішайте відповідати на неї згодою, але й не надто затягуйте з рішенням – колеги можуть випередити вас.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Обстоюючи свою думку, не гарячкуйте: так ви можете зробити те, що невластиво представникам вашого знака: вийти за рамки пристойності і всерйоз образити когось із учасників суперечки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

З’явиться шанс відновити добрі стосунки з людиною, з якою вас розвела в різні боки прикра сварка – обов’язково скористайтеся ним, оскільки іншого такого разу може і не статися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Намагайтеся заздалегідь розпланувати всі справи, які хочете здійснити цього дня – то вам вдасться не підвести людей, від яких успіх вашого професійного заповзяття залежить.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ваш девіз цього дня – “Спокій, лише спокій”: дуже важливо спокійно реагувати на слова та дії тих, хто перебуває поруч – тільки так можна буде зберегти доброзичливі стосунки з ними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Якщо начальство запропонує вам підмінити колегу, що захворів або поїхав у відпустку, не поспішайте відмовлятися — можливо, це ваш шанс показати начальству, що ви здатні на більше, ніж від вас потрібно зараз.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам варто побоюватися не так ворогів, як друзів: у перших банально не вистачить сил, щоб нашкодити вам, а ось другі легко зможуть зробити це, до того ж, керуючись добрим до вас ставленням.

ОСТАННІ НОВИНИ